Voedingsschema voor afvallen

Voedingsschema voor afvallen

Fitchef logoPowered by FitChef

Vinkje Simpel te volgen weekmenu’s met boodschappenlijst

Vinkje Importeer met 1 klik bij AH (niet verplicht)

Vinkje Afgestemd op je persoonlijke energiebehoefte

Vinkje Met eenvoudige recepten die snel op tafel staan

Val tot 8 kilo af in slechts 2 maanden, zonder dat je jezelf hoeft uit te hongeren of streng te diëten.

Nu 30% korting! Vanaf slechts € 6,95 per maand. 14 dagen geld-terug-garantie.

Voedingsschema voor afvallen

Persoonlijke en gebalanceerde voedingsschema’s voor afvallen

Met ons online platform bieden wij een persoonlijk en gebalanceerd voedingsschema voor afvallen. We stellen kant-en-klare weekmenu’s op maat samen, gebaseerd op verantwoorde voeding. De calorieën en macro’s in het schema zijn volledig afgestemd op jouw lichaam en doelstelling.

Voedingsschema voor afvallen

Flexibel eten op jouw manier

Of je nu het voedingsschema voor afvallen volgt met traditionele eetmomenten of liever flexibel bent met je maaltijden gedurende de dag, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Voedingsschema voor afvallen

Wij houden rekening met intoleranties

Of je nu een voedselintolerantie hebt of niet, je kunt erop vertrouwen dat ons voedingsschema voor afvallen zorgvuldig is samengesteld om aan ieders voedingsbehoeften te voldoen.

Duim   Het geheim om jouw streefgewicht te bereiken zonder honger te lijden.

Hartje  De kleine bekende trucjes om meer energie te krijgen en je fit te voelen.

Gezond eten  Ontdek hoe je jouw favoriete gerechten kunt blijven eten en toch gezond kunt leven.

Ongezonde gewoontes en slechte voedingskeuzes

Herken je dit? Je hebt al van alles geprobeerd om gezonder te leven, maar niets lijkt te werken. Je voelt je gefrustreerd en ontmoedigd. Het lijkt alsof je vastzit in een vicieuze cirkel van ongezonde gewoontes en slechte voedingskeuzes

Voedingsschema voor afvallen als oplossing

Onze weekmenu’s zijn speciaal samengesteld om jouw lichaam en doelstellingen te ondersteunen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, wij hebben het perfecte voedingsschema voor jou.

800.000+

Weekmenu’s gemaakt

FitChefPowered by FitChef

10.000+

Recepten

FitChefPowered by FitChef

Alle voordelen voor jou op een rijtje

Voedingsschema voor afvallen

Voedingsschema voor afvallen

Vinkje Simpel te volgen weekmenu’s met boodschappenlijst

Vinkje Bestel je boodschappen eventueel direct online

Vinkje Importeer met 1 klik bij AH (niet verplicht)

Vinkje Afgestemd op je persoonlijke energiebehoefte

Vinkje Met eenvoudige recepten die snel op tafel staan

Vinkje Sluit producten die je niet lust uit

Vinkje Heb je geen zin in een gerecht? Vervang deze in je weekmenu’s met één klik!

Vinkje Geen lactose, gluten, vlees of vis? Geen probleem!

Vinkje Kies zelf hoe vaak je op een dag wil eten (wij passen de porties hier op aan).

Vinkje Kostenefficiënt met voordeligste verpakkingen

Wat zeggen klanten

Lekkere menu’s die je makkelijk kunt maken. Goed vol te houden, omdat je ook zelf kunt aangeven wat je niet lekker vindt, waardoor dit niet in je menu’s terecht komt. Je kunt iedere dag kiezen uit verschillende maaltijden, waardoor je je eigen dag kunt samenstellen. App werkt fijn en je kunt vanuit de menu’s meteen je boodschappenlijst maken!

Fantastische product. Werkt echt geniaal voor zo’n lage prijs. Bespaart me enorm veel moeite en leer veel nieuwe recepten die me voor altijd bij zullen blijven. Veel variatie en de menu’s zijn snel, makkelijk, en lekker. Ook fijn is dat ik zelf met de macro’s en kcal kan sleutelen, voor wie hier wat meer verstand van heeft.

Tarieven voedingsschema voor afvallen

Kies het juiste plan voor jou en begin vandaag met je eerste weekmenu!

Ik wil je eraan herinneren dat je gezondheid een waardevolle investering is in jezelf. Met een voedingsschema voor afvallen met 30% korting op onze weekmenu’s, betaalbare prijzen, maar ook een 14 dagen geldteruggarantie, is dit een fantastische kans die je niet wilt missen. Wacht niet langer, investeer in je gezondheid en meld je nu aan voor directe toegang!

Met vriendelijke groet,

Mark van Miltenburg.

Voedingsschema voor afvallen

FAQ

Wanneer je je hebt aangemeld voor de weekmenu's, ontvang je vanzelf een e-mail met een inloglink waarmee je gemakkelijk kunt inloggen. Deze ontvang je daarna ook iedere week, wanneer er een nieuw weekmenu voor je klaarstaat.

Tip: Voeg je persoonlijke link toe aan het hoofdmenu van je mobiel, zodat je er gemakkelijk toegang tot hebt.

Wil je op elk moment kunnen inloggen? Ga dan naar de website van www.weekschema.nl en voer je e-mailadres in. Je ontvangt dan opnieuw een inloglink. Als je liever een app gebruikt, kun je de FitChef app downloaden via de store. Bij het eerste gebruik van de app voer je opnieuw je e-mailadres in. Via de link die je ontvangt koppel je je account aan de app. De app slaat vervolgens automatisch je gegevens op.

Je betaalt vooraf voor een periode van 3 of 12 maanden. Na deze periode wordt je abonnement automatisch verlengd totdat je deze opzegt. Dit kan eenvoudig worden gedaan vanuit je persoonlijke account.

• Een automatische boodschappenlijst voor je weekmenu’s

• De optie om je weekmenu's met 1 klik te importeren bij Albert Heijn (niet verplicht)

• De optie om het aantal eetmomenten voor je weekmenu's in te stellen

• De optie om intoleranties op te geven en producten die je niet lust uit te sluiten

• De optie om maaltijden uit je weekmenu's met 1 klik te vervangen

• De optie om favoriete recepten op te slaan in je profiel

• De optie om je geadviseerde caloriebehoefte + macro’s te wijzigen

• De optie om tussentijds je doelstelling te wijzigen

• Toegang tot de FitChef app (optioneel)

Als je je abonnement hebt afgesloten, heb je recht op een 14-daagse geldteruggarantie. Probeer de weekmenu's dus vooral gerust uit! Opzeggen binnen de 14 dagen gaat gemakkelijk via je persoonlijke omgeving door op het bolletje 'contact' te klikken. Dan storten wij het geldbedrag weer terug.

Wanneer je een abonnement neemt, betaal je voor een bepaalde periode vooruit, afhankelijk van je gekozen abonnement. Je abonnement is per gekozen periode op te zeggen via je dashboard, simpel en snel.

Op het moment dat je je abonnement opzegt, heb je geen toegang meer tot je weekmenu’s, boodschappenlijsten en (favoriete) recepten.

Wanneer je ervoor kiest om af te vallen kun je met onze weekmenu’s ongeveer 1 kg per week afvallen, afhankelijk van je beginsituatie. Wanneer je juist voor gewichtstoename kiest kom je wekelijks 0,1 tot 0,3 kg aan.

Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag. We raden je daarom niet aan om sterk van onze geadviseerde verhoudingen af te wijken.

De berekening van kilocalorieën is gedetailleerd, maar blijft natuurlijk gebaseerd op gemiddelden. Sommige mensen verbranden simpelweg wat meer of wat minder kilocalorieën. Wil je aankomen of afvallen en zie je na enkele weken nog steeds geen verschil? Pas dan via de settings in je profiel je calorie-inname met 100-200 kcal per dag aan. Wij verwerken dit dan bij je nieuwe menu’s.

Let op: met name bij afvallen kan het resultaat op de weegschaal tegenvallen als je intussen ook fanatiek sport. De opbouw van spierweefsel zorgt dan voor een toename van gewicht die kan compenseren voor het vet dat je kwijtraakt. In dat geval word je nog steeds wel slanker, dus let ook op hoe je kleren vallen!

Ja, je hebt via je profiel de optie om je gegevens zoals je gewicht en doelstelling aan te passen. Wij rekenen dan opnieuw je caloriebehoefte + macro’s uit en passen je nieuwe menu’s hierop aan. Zo kun je dus heel makkelijk periodes van vetverlies afwisselen met periodes waarbij je meer focust op spieropbouw.

Je aanbevolen hoeveelheid kilocalorieën wordt berekend met behulp van de Harris en Benedict-formule, een veelgebruikte formule om de energiebehoefte te bepalen. De uitkomst vermenigvuldigen wij met een factor die geschikt is om op een verantwoorde manier af te vallen of aan te komen. Hiermee voorkom je het welbekende ‘jojo-effect’.

Binnen je geadviseerde caloriebehoefte worden de macro’s op basis van je sportieve activiteit bepaald. Hierbij houden wij rekening met wetenschappelijke richtlijnen voor gezonde voeding. Je hebt (optioneel) de mogelijkheid om je geadviseerde caloriebehoefte + macro’s naar eigen wens te wijzigen.

Gezond eten betekent: gevarieerd en gebalanceerd eten, met zo veel mogelijk onbewerkte basisproducten. Geen overbodige superfoods en dure supplementen, maar gewoon een degelijk voedingspatroon met producten die je bij iedere supermarkt kunt vinden.

Onze recepten maken zo veel mogelijk gebruik van fruit en groenten, volkoren granen, eiwitten en gezonde vetten: allemaal ingrediënten die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Onze weekmenu’s zorgen ervoor dat je gezond en gevarieerd eet met macro’s die op jouw persoonlijke situatie en doelen zijn afgestemd. Makkelijker gaat het echt niet worden!

Absoluut niet ingewikkeld! Het doel is om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, juist ook als je een drukke baan hebt of veel onderweg bent. Daarom voldoen alle recepten in je weekmenu’s aan de volgende richtlijnen:

• Weinig ingrediënten

• Makkelijk mee te nemen

• Snel te bereiden

• Betaalbaar

• Smakelijk

Variatie in je voeding is belangrijk: daarmee voorkom je dat je bepaalde tekorten oploopt. Om die reden krijg je met een Premium abonnement wekelijks een nieuw menu op maat. Daarmee eet je automatisch gezond, gevarieerd en gebalanceerd.

Maar natuurlijk kun je er prima zelf voor kiezen om volgens een vaster patroon te eten! Je kunt weekmenu’s bijvoorbeeld een paar weken achter elkaar volgen of een dagmenu wat vaker herhalen. Zo bepaal je zelf wanneer het tijd wordt om weer naar een volgend menu over te schakelen. Let er dan wel op dat je niet te eenzijdig gaat eten.

Absoluut niet! Focus je niet teveel op details, maar probeer over de gehele dag ongeveer in de buurt te komen van je geadviseerde macro + caloriebehoefte. Heb je een keer een maaltijd gemist? Of heb je toch wat meer gegeten dan je had gepland? Geen probleem! Compenseer dat dan gewoon een beetje bij je andere eetmomenten.

Zelf ben is voorstander van de 80-20 regel. Als je voor 80% gezond eet, is er voor 20% ruimte om te ‘zondigen’. Wees dus niet te streng voor jezelf. Gebruik onze weekmenu’s als richtlijn, maar voel je ook niet schuldig als je eens een minder verantwoorde maaltijd of snack eet.

Wel is het natuurlijk zaak om die uitzonderingen niet de regel te laten worden. Kijk dus uit dat je 80-20 verhouding niet langzaam opschuift naar een 50-50 verhouding… Lukt het je om het zondigen tot 20% beperkt te houden, dan ben je prima bezig.

Dat bepaal jij helemaal zelf! Het tijdstip waarop je eet, heeft geen invloed op de resultaten die je met onze weekmenu’s behaalt. Het gaat erom dat je aan het einde van de dag ongeveer de juiste hoeveelheid kilocalorieën binnen hebt gekregen, met ruwweg de juiste verhouding van macronutriënten.

Ik raad je af om kilocalorieën te drinken: vloeistoffen verzadigen namelijk nauwelijks, waardoor je op deze manier heel snel te veel energie binnenkrijgt. Omdat je op het menu alleen producten vindt die kilocalorieën leveren, hebben we geen dranken in het schema opgenomen.

Ons advies is om dagelijks zo’n 2 liter vocht te drinken, verdeeld over de dag. Kies daarbij voor water, thee of (met mate) koffie. Vruchtensappen, frisdranken en alcoholische dranken zijn geen goede keuzes: die bevatten veel suikers en daarmee ook veel kilocalorieën.

Je weekmenu's worden zo kostenefficiënt als mogelijk samen gesteld. Concreet betekent dit dat we recepten bij elkaar zoeken die kostentechnisch het beste bij elkaar passen, bijvoorbeeld door binnen één week veel dezelfde ingrediënten te gebruiken en restjes zoveel mogelijk te voorkomen.

Je ontvangt bij elk weekmenu een overzichtelijke boodschappenlijst die je eventueel met één druk op de knop kunt importeren bij Albert Heijn online. Hier staan automatisch de juiste hoeveelheden bij. Controleer welke producten je al in huis hebt en check voor de zekerheid of de juiste producten op je boodschappenlijst staan. Dat voorkomt onnodige extra kosten.

Tip: Het kan een enkele keer voorkomen dat er een product niet op voorraad is bij Albert Heijn. Check daarom altijd even snel of alles wat op je boodschappenlijstje staat op voorraad is. Is iets tijdelijk niet beschikbaar bij de supermarkt, vervang dan simpelweg het product met een variant van hetzelfde product dat wel op voorraad is. Zo gepiept!

Bestel je je boodschappen liever ergens anders? In de toekomst volgen er koppelingen met meerdere aanbieders van online boodschappen. Tot die tijd kun je je boodschappenlijst natuurlijk altijd voor een andere supermarkt gebruiken!

Op dit moment biedt je persoonlijke omgeving een filter voor enkele van de meest voorkomende allergieën: gluten, lactose en noten. Je weekmenu’s worden dan zo samengesteld dat het recepten zonder allergenen bevat.

Bovendien heb je via je persoonlijke dashboard de optie om producten uit te sluiten. Zo voldoen onze menu's volledig aan je wensen.

Als je een abonnement hebt afgesloten, kun je vlees en vis uitsluiten van je weekmenu's.

FitChef is nog volop in ontwikkeling en we werken hard aan een filter voor veganistische weekmenu’s. Zodra die beschikbaar is, zal het voor Premium leden ook mogelijk zijn om weekmenu’s zonder dierlijke producten samen te stellen!

error: Inhoud is beschermd !!