Locaties

Mark Training en Coaching

Dit is mijn werkgebied

Werkgebied Mark Training en Coaching

Google logo

Google reviews

Mitchel

Omdat wij niet graag naar de Gym gaan hebben wij de hulp van Mark ingeschakeld. Met zijn persoonlijke trainingsschema’s behalen wij resultaat en halen we er ook nog eens veel plezier uit. Zeker een aanrader!!

Sandra

Lekkere menu’s die je makkelijk kunt maken. Goed vol te houden, omdat je ook zelf kunt aangeven wat je niet lekker vindt, waardoor dit niet in je menu’s terecht komt. Je kunt iedere dag kiezen uit verschillende maaltijden, waardoor je je eigen dag kunt samenstellen. App werkt fijn en je kunt vanuit de menu’s meteen je boodschappenlijst maken!

Sander

Mark helpt je bij het realiseren van je doelen. Naast dat hij je helpt met sporten geeft Mark ook goede voedingsadvies! Dankzij Mark veel stappen gemaakt naar een gezonde levensstijl

Frans

Stap voor stap jezelf verbeteren in kracht en conditie met professionele begeleiding.

En dat dan ook nog eens ‘gewoon’ thuis; nou èh, zo gewoon is dit niet. Dit is gewoonweg SUPER!

Martijn

Mark is deskundig, hij legt oefeningen goed uit. Ik maak snel progressie doordat hij mij de goede technieken aanleert plus door de variatie die hij in de trainingen legt. Mark houdt bij waar ik vooruitgang boek en communiceert dit regelmatig en dat werkt motiverend. Zijn manier van coachen omschrijf ik als betrokken. Zijn trainingen zijn iedere keer weer leuk.

Rick

Fantastisch product. Werkt echt geniaal voor zo’n lage prijs. Bespaart me enorm veel moeite en leer veel nieuwe recepten die me voor altijd bij zullen blijven. Veel variatie en de menu’s zijn snel, makkelijk, en lekker. Ook fijn is dat ik zelf met de macro’s en kcal kan sleutelen, voor wie hier wat meer verstand van heeft.

VRAAG NU EEN GRATIS PROEFLES AAN!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vul hier uw 06-nummer in
Vul hier uw e-mail adres in

PS. Mis deze onweerstaanbare aanbieding niet! Met personal training aan huis, een maatwerk programma, een voedingsschema op maat, de flexibiliteit en gratis bonussen ter waarde van € 155, is dit een kans die je niet kunt laten liggen. Zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl door je aan te melden voor een gratis proefles. Wees er snel bij, de plaatsen zijn snel vol, dus wacht niet te lang! En vergeet niet dat als je na 30 dagen niet tevreden bent, ik een 100% geld-terug-garantie bied.

Met vriendelijk groet,

Mark van Miltenburg.

error: Inhoud is beschermd !!