BEDRIJFSFITNESS OP KANTOOR*

100% minder ziekteverzuim en fittere werknemers met bedrijfsfitness op kantoor. Verhoog de productiviteit van je werknemers en draag bij aan stressvermindering
terwijl je gegarandeerd zorgt voor een betere werksfeer.

Fysio- en Manuele Therapie Kattenbroek
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
FitChef
Van Nieuwenhuizen

Gegarandeerd sterk en fit met een personal trainer die gespecialiseerd is in bedrijfsfitness!

Duim omhoog logo

Fittere werknemers

Door regelmatig te sporten en te bewegen worden werknemers fysiek sterker en bouwen zij meer uithoudingsvermogen op. Dit heeft directe invloed op hun prestaties op de werkvloer.

Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Wanneer medewerkers regelmatig sporten en in goede fysieke conditie zijn, kan dit hun energieniveau verhogen, stress verminderen en de algehele mentale helderheid verbeteren.

tijd icoon

Minder ziekteverzuim

Werknemers versterken hun immuunsysteem en algehele gezondheid. Dit kan resulteren in een vermindering van het aantal ziektedagen dat werknemers nodig hebben om te herstellen van ziektes of blessures.

happy icoon

Teambuilding

Door gezamenlijk deel te nemen aan sportactiviteiten en workouts, leren collega’s elkaar op een andere manier kennen en ontstaat er een hechtere band

Minder stress

Minder stress

Vrijkomen van endorfine waardoor werknemers zich minder gestrest en meer ontspannen voelen na het sporten. Dit kan helpen om de algehele stressniveaus te verminderen en een positieve werkomgeving te bevorderen.

Bedrijfsfitness op kantoor: De ideale oplossing voor een gezonde en fitte werkomgeving

Beste werkgever,

Als professionele personal trainer kom ik graag bij uw bedrijf langs om medewerkers te voorzien van bedrijfsfitness op kantoor. Het bieden van deze service op locatie heeft talloze voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Daarnaast neem ik alle benodigde materialen mee, zodat er geen extra investeringen nodig zijn.

Voordelen voor de werkgever

Door bedrijfsfitness aan te bieden, toont u als werkgever uw betrokkenheid en zorg voor de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en versterkt het bedrijfsimago. Bovendien kan het leiden tot een lager ziekteverzuim, aangezien regelmatige lichaamsbeweging de algehele gezondheid bevordert en het risico op ziektes vermindert. Fitte werknemers zijn over het algemeen productiever, hebben meer energie en kunnen beter omgaan met stressvolle situaties.

Daarnaast kan bedrijfsfitness op locatie ook kostenbesparend zijn. Medewerkers hoeven niet meer naar een externe sportschool te gaan, wat tijd en reiskosten bespaart. Door mij als personal trainer in te schakelen, hoeft u geen grote investeringen te doen in fitnessapparatuur en faciliteiten op de bedrijfslocatie. Dit maakt bedrijfsfitness een voordelige en efficiënte oplossing.

Voordelen voor de werknemer

Voor werknemers biedt bedrijfsfitness op locatie talloze voordelen. Allereerst is het gemakkelijk en tijdbesparend. Medewerkers kunnen direct na hun werk of tijdens pauzes een training volgen, zonder dat ze hiervoor naar een externe sportschool hoeven te reizen. Dit vermindert de drempel om regelmatig te sporten aanzienlijk.

Daarnaast draagt bedrijfsfitness bij aan een gezonde levensstijl. Regelmatige lichaamsbeweging versterkt niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de mentale gezondheid. Het vermindert stress, bevordert de concentratie en verhoogt de energielevels. Dit heeft een positief effect op het welzijn en de prestaties van de werknemers.

Bovendien kan bedrijfsfitness fungeren als een sociale activiteit. Collega’s kunnen samen trainen, elkaar motiveren en een band opbouwen buiten de werkomgeving. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en teambuilding.

Conclusie

Bedrijfsfitness op locatie biedt vele voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Het toont betrokkenheid van de werkgever, verhoogt de productiviteit en vermindert het ziekteverzuim. Voor werknemers zorgt het voor gemak, een gezonde levensstijl en sociale interactie. Als professionele personal trainer kom ik graag bij uw bedrijf langs om deze voordelen te realiseren. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en te investeren in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

3+

jaar actief als personal trainer 

100+

Klanten mogen begeleiden

100%

Een fijne sfeer

20+

Jaar zelf sportief

Personal training aan huis
Bedrijfsfitness

Google logo

Google reviews

Mitchel

Omdat wij niet graag naar de Gym gaan hebben wij de hulp van Mark ingeschakeld. Met zijn persoonlijke trainingsschema’s behalen wij resultaat en halen we er ook nog eens veel plezier uit. Zeker een aanrader!!

Sandra

Lekkere menu’s die je makkelijk kunt maken. Goed vol te houden, omdat je ook zelf kunt aangeven wat je niet lekker vindt, waardoor dit niet in je menu’s terecht komt. Je kunt iedere dag kiezen uit verschillende maaltijden, waardoor je je eigen dag kunt samenstellen. App werkt fijn en je kunt vanuit de menu’s meteen je boodschappenlijst maken!

Sander

Mark helpt je bij het realiseren van je doelen. Naast dat hij je helpt met sporten geeft Mark ook goede voedingsadvies! Dankzij Mark veel stappen gemaakt naar een gezonde levensstijl

Frans

Stap voor stap jezelf verbeteren in kracht en conditie met professionele begeleiding.

En dat dan ook nog eens ‘gewoon’ thuis; nou èh, zo gewoon is dit niet. Dit is gewoonweg SUPER!

Martijn

Mark is deskundig, hij legt oefeningen goed uit. Ik maak snel progressie doordat hij mij de goede technieken aanleert plus door de variatie die hij in de trainingen legt. Mark houdt bij waar ik vooruitgang boek en communiceert dit regelmatig en dat werkt motiverend. Zijn manier van coachen omschrijf ik als betrokken. Zijn trainingen zijn iedere keer weer leuk.

Rick

Fantastisch product. Werkt echt geniaal voor zo’n lage prijs. Bespaart me enorm veel moeite en leer veel nieuwe recepten die me voor altijd bij zullen blijven. Veel variatie en de menu’s zijn snel, makkelijk, en lekker. Ook fijn is dat ik zelf met de macro’s en kcal kan sleutelen, voor wie hier wat meer verstand van heeft.

Locaties bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Bosch en Duin
Bedrijfsfitness Bilthoven
Bedrijfsfitness Barneveld
Bedrijfsfitness Bussum
Bedrijfsfitness Baarn (onder de A1)
Bedrijfsfitness Doorn
Bedrijfsfitness Ede
Bedrijfsfitness Huis ter Heide
Bedrijfsfitness Leersum
Bedrijfsfitness Leusden
Bedrijfsfitness Lunteren
Bedrijfsfitness Maarn
Bedrijfsfitness Soesterberg
Bedrijfsfitness Soest
Bedrijfsfitness Scherpenzeel
Bedrijfsfitness Utrecht
Bedrijfsfitness Veenendaal
Bedrijfsfitness Wageningen
Bedrijfsfitness Woudenberg
Bedrijfsfitness Zeist
Beperkte beschikbaarheid
Geld terug garantie
Het contactformulier voor bedrijfsfitness
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

PS. Mis deze onweerstaanbare aanbieding niet! bedrijfsfitness biedt voordelen als het gaat om gezondheid, productiviteit, ziekteverzuim, teambuilding en het bedrijfsimago. Het is een investering in het welzijn van werknemers, wat kan resulteren in een gelukkigere en meer succesvolle werkomgeving.

Met vriendelijk groet,

Mark van Miltenburg.

error: Inhoud is beschermd !!