Personal training ondernemer

Personal training voor de ondernemer in Voorthuizen (woonkern) en Barneveld

Personal training voor de Ondernemer

Als ondernemer ben je altijd druk in de weer. Het runnen van een bedrijf vergt veel energie, tijd en focus. Het kan daarom lastig zijn om tijd te vinden voor jezelf en om aan je gezondheid te werken. Personal training biedt hiervoor dé oplossing! Hieronder vind je 6 redenen waarom personal training een must-have is voor ondernemers.

Waarom personal training bij Mark Training en Coaching de juiste keuze is als drukke ondernemer:

1. Zakelijk sporten kan aftrekbaar zijn

Het is belangrijk om te weten dat er een aantal voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen om de kosten van het sporten als zakelijke kosten te kunnen aftrekken. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat de kosten direct gerelateerd zijn aan je werk en dat je geen persoonlijke uitgaven doet die niet gerelateerd zijn aan je werk.

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je de kosten van het sporten aftrekken van je inkomstenbelasting. Dit betekent dat je minder belasting hoeft te betalen over je inkomsten, waardoor je netto meer overhoudt. Het precieze bedrag dat je kunt aftrekken varieert per situatie en is afhankelijk van onder andere je inkomen en de hoogte van de kosten.

2. Als ondernemer: hoe je productiviteit kunt verhogen en stress kunt verminderen

Als ondernemer heb je weinig vrije tijd. Personal training biedt trainingssessies van een uur, waarbij je efficiënt gebruik maakt van je tijd. Je hoeft niet na te denken over wat je gaat doen, want je coach heeft het perfecte trainingsplan voor je opgesteld.

3. Hoe een ondernemer een gezonde mindset kan ontwikkelen voor een gezond bedrijf

Een gezonde mindset is essentieel voor een gezond bedrijf. Door te sporten en te werken aan een gezonde levensstijl verbeter je niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid. Dit heeft een positieve invloed op je bedrijf en zorgt voor meer focus, energie en productiviteit.

4. Verminderde stress en betere slaap

Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om stress te verminderen en de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Dit kan op zijn beurt leiden tot betere prestaties op het werk en een meer ontspannen levensstijl.

5. Gezondheidsvoordelen op lange termijn

Door te investeren in personal training, investeer je ook in je toekomstige gezondheid. Door regelmatig te trainen, kun je het risico op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas verminderen en je algehele welzijn verbeteren.

6. Als ondernemer kun je profiteren van persoonlijke begeleiding voor betere resultaten

Personal training biedt persoonlijke begeleiding op maat. Je hebt een coach die je helpt bij het opstellen van een persoonlijk trainingsplan en die je motiveert om je doelen te behalen. Door deze persoonlijke begeleiding behaal je sneller en betere resultaten dan wanneer je zelfstandig gaat sporten.

Conclusie:

Als ondernemer is het essentieel om in topconditie te blijven om elke uitdaging aan te kunnen. Personal training kan helpen bij het verbeteren van de focus, productiviteit, motivatie, het verminderen van stress en het verminderen van het risico op ziekten op lange termijn. Investeer in jezelf en je toekomst door te investeren in personal training aan huis bij Mark Training en Coaching.

Probeer vandaag nog een gratis proefles!

error: Inhoud is beschermd !!