ONDERNEMER

WIL JE FIT, STRAK EN GEZOND ZIJN?

Je gezondheidsdoel behalen kan lastig zijn in een druk leven. Ik maak het makkelijk.

Gratis 6 weken challenge

Personal training aan huis

Personal training aan huis

Hoe werkt de challenge?

Ten eerste wil ik zeggen dat ik € 749 in rekening breng voor dit GRATIS programma van zes weken. Hè? Laat me het uitleggen.

Afvallen

3 tot 6 kilo afvallen

In een hecht groepje van 2-4 personen, bied ik jou de mogelijkheid om binnen zes weken tussen de 3 en 6 kilo af te vallen.

Personal training aan huis

Personal training aan huis

Ten eerste wil ik zeggen dat de personal training aan huis sessie bij jou thuis plaatsvinden. Ik kom dus naar je toe met alle benodigde apparatuur voor een optimale sessie, om het jou gemakkelijk te maken. De sessies kunnen plaatsvinden bij jou thuis, bijvoorbeeld onder een carport, in de tuin, of op een vaste locatie in de buurt.

Wat krijg jij?

Vinkje Op maat gemaakt voedingsplan met heerlijke weekmenu’s: We stellen kant-en-klare weekmenu’s op maat samen, gebaseerd op verantwoorde voeding. De calorieën en macro’s in het schema zijn volledig afgestemd op jouw lichaam en doelstelling.

Vinkje Persoonlijk boodschappenlijstje: Geen gedoe meer met het maken van een boodschappenlijstje en het controleren van de hoeveelheden.

Vinkje Een handige restaurantgids: Als je vaak uit eten gaat, kan het soms lastig zijn om gezonde en evenwichtige keuzes te maken. Jij krijgt een handige restaurantgids die je kan helpen bij het maken van bewuste keuzes.

Vinkje Recepten speciaal afgestemd op jouw voedingsplan: Het plan wordt afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte. Het bevat eenvoudige recepten die snel klaar zijn en je kunt producten die je niet lust uitsluiten. Als je geen zin hebt in een gerecht, kun je het gemakkelijk vervangen in je weekmenu. Ook als je intoleranties hebt, zoals lactose, gluten, vlees of vis, is dat geen probleem. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je op een dag wilt eten en de porties worden hierop aangepast.

Vinkje Accountability coach: Het belangrijkste voordeel van een accountability coach is de regelmatige en persoonlijke follow-up die jij ontvangt.

Vinkje Twee personal training aan huis sessies per week: Met personal training aan huis krijg jij 100% persoonlijke aandacht en kun je gemakkelijk en efficiënt trainen zonder dat je naar een sportschool hoeft te gaan.

Vinkje Online besloten facebookgroep: Een platform waarop klanten elkaar kunnen ondersteunen, motiveren en inspireren tijdens jouw fitnessreis.

Vinkje Één vet verbrandende home workout per week: Een op maat gemaakte vetverbrandende home workout, speciaal afgestemd op jou en aangepast aan de beschikbare spullen bij jou thuis.

Vinkje Een super ontbijt: Super lekkere gerechten voor een gezond en voedzaam begin van de dag.

Vinkje Lunches om je vingers bij af te likken: Onze lunchgerechten zijn om je vingers bij af te likken, waardoor je elke dag weer uitkijkt naar een voedzame en smaakvolle maaltijd.

Vinkje Heerlijke diners: Onze diners zijn lekker en gezond. Zo kun je genieten van gezonde maaltijden die jij lekker vindt.

Vinkje Gezonde snacks en tussendoortjes: Geniet van heerlijke opties voor gezonde snacks en tussendoortjes, terwijl je toch je gezondheidsdoelen behaalt.

Geld terug garantie

100% Service garantie

Als je aan het einde van dit programma komt en je het gevoel hebt dat je niet het serviceniveau hebt gekregen dat gelijk of beter is dan de investering die je er financieel in hebt gedaan, krijg jij je geld terug.

Korting

€ 749 korting

Ben je tevreden met de service die je ontvangt? Dan heb ik een speciaal cadeau voor jou: jij krijgt de 6 weken challenge helemaal gratis! Jij krijgt maar liefst € 749 korting op je volgende transformatieprogramma van 12 maanden. Toffe deal?

Wat zeggen klanten

Mitchel

Omdat wij niet graag naar de Gym gaan hebben wij de hulp van Mark ingeschakeld. Met zijn persoonlijke trainingsschema’s behalen wij resultaat en halen we er ook nog eens veel plezier uit. Zeker een aanrader!!

Sandra

Lekkere menu’s die je makkelijk kunt maken. Goed vol te houden, omdat je ook zelf kunt aangeven wat je niet lekker vindt, waardoor dit niet in je menu’s terecht komt. Je kunt iedere dag kiezen uit verschillende maaltijden, waardoor je je eigen dag kunt samenstellen. App werkt fijn en je kunt vanuit de menu’s meteen je boodschappenlijst maken!

Sander

Mark helpt je bij het realiseren van je doelen. Naast dat hij je helpt met sporten geeft Mark ook goede voedingsadvies! Dankzij Mark veel stappen gemaakt naar een gezonde levensstijl

Frans

Stap voor stap jezelf verbeteren in kracht en conditie met professionele begeleiding.

En dat dan ook nog eens ‘gewoon’ thuis; nou èh, zo gewoon is dit niet. Dit is gewoonweg SUPER!

Martijn

Mark is deskundig, hij legt oefeningen goed uit. Ik maak snel progressie doordat hij mij de goede technieken aanleert plus door de variatie die hij in de trainingen legt. Mark houdt bij waar ik vooruitgang boek en communiceert dit regelmatig en dat werkt motiverend. Zijn manier van coachen omschrijf ik als betrokken. Zijn trainingen zijn iedere keer weer leuk.

Rick

Fantastisch product. Werkt echt geniaal voor zo’n lage prijs. Bespaart me enorm veel moeite en leer veel nieuwe recepten die me voor altijd bij zullen blijven. Veel variatie en de menu’s zijn snel, makkelijk, en lekker. Ook fijn is dat ik zelf met de macro’s en kcal kan sleutelen, voor wie hier wat meer verstand van heeft.

6 weken challenge

̶€̶1̶2̶9̶9̶
€999
Op maat gemaakt voedingsplan met heerlijke weekmenu's
Persoonlijk boodschappenlijstje
Een handige restaurantgids
Recepten speciaal afgestemd op jouw voedingsplan
Accountability coach
Twee personal training aan huis sessier per week
Online besloten facebook groep
Één vet verbrandende home workout per week
Een super ontbijt
Lunches om je vingers bij af te likken
Heerlijke diners
Gezonde snacks en tussendoortjes

Beperkte plekken beschikbaar! Grijp vandaag nog je plekje voordat het vol is.

De meest populaire tijdstippen zijn bezet, dus beslis nu of je mee wilt doen. Ik weet niet wanneer de volgende plekken beschikbaar zijn. Dus grijp je kans en meld je nu aan.
GRATIS PROEFLES
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Typ hier uw bericht
error: Inhoud is beschermd !!