Thuis trainen zonder gewichten schema

thuis trainen zonder gewichten schema
Leestijd: 2 min.

Trainen zonder gewichten kan net zo effectief zijn als trainen in de sportschool met gewichten. Als je geen toegang hebt tot de sportschool of geen gewichten hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken! Thuis trainen zonder gewichten is een geweldige manier om je lichaam in vorm te krijgen en fit te blijven. Hieronder vind je een perfect schema voor thuis training zonder gewichten!

Geen gewichten? Geen probleem!

Als je geen toegang hebt tot gewichten, betekent dat niet dat je niet kunt trainen. Er zijn tal van oefeningen die je thuis kunt doen zonder gewichten, zoals push-ups, squats, lunges, planking en jumping jacks. Deze oefeningen zijn effectief voor het opbouwen van spieren en het verbranden van vet.

Jouw perfecte thuis trainen zonder gewichten schema

Hier zijn verschillende schema’s die je thuis kunt doen zonder gewichten. Je kunt kiezen uit beginner, gemiddeld en gevorderd. Heel veel succes met deze effectieve workouts!

1. Beginner Thuis Trainen Zonder Gewicht Schema:
– 10 x Jumping Jacks
– 10 x Lunges (per been)
– 10 x Push-ups
– 10 x Crunches
– 10 x Plank (30 seconden)

2. Gemiddeld Thuis Trainen Zonder Gewicht Schema:
– 10 x Split squats (per been)
– 10 x Burpees
– 10 x Tricep Dips (gebruik een stoel)
– 10 x Mountain Climbers (per been)
– 10 x Knee raises

3. Gevorderd Thuis Trainen Zonder Gewicht Schema:
– 20 x Jump Squats
– 20 x Plank Jacks
– 20 x Diamond Push-ups
– 20 x Leg raises
– 20 x Superman’s

Word fit in je eigen woonkamer!

Al met al zijn er dus veel voordelen van thuis trainen zonder gewichten. Het is gemakkelijk, kosteneffectief en kan u helpen om gewicht te verliezen, spierkracht te verhogen en uw algehele gezondheid te verbeteren. Trainen zonder gewichten is niet alleen effectief, het is ook leuk en gemakkelijk. Met het bovenstaande schema kun je thuis trainen zonder gewichten en toch fantastische resultaten behalen. Het is een geweldige manier om fit te blijven en je lichaam in vorm te houden zonder de deur uit te hoeven. Dus, begin vandaag nog en word fit in je eigen woonkamer!

error: Inhoud is beschermd !!